MULTILAC BULARDI

ZDRAVA CREVA, SNAŽAN IMUNITET

Sastav MULTILAC BULARDI

Aktivni sastojci:

1 kapsula sadrži:

5×109 CFU* probiotske kvasnice Saccharomyces boulardii uz dodatak vitamina D za snažniji imunitet

Saccharomyces cerevisiae var. boulardii CNCM I-3799

10 x109 CFU* (2 kapsule)

Vitamin D3

5 µg 100% NRV** (2 kapsule)

*CFU – jedinica formiranja kolonije
**NRV – nutritivna referentna vrednost

Odabrani sastojci za dobru stabilnost i kvalitet proizvoda

Troslojna folija za optimalnu zaštitu

Biljne HPMC kapsule primerene za vegetarijance/vegane

Prozvodnja se vrši u farmaceutski čistim sobama prema najvišim standardima kvaliteta

Saccharomyces boulardii:
Saccharomyces boulardii je otporan na:

Spoljašnju temperaturu

Odlično funkcioniše na temperaturi ljudskog tela.

Želudačne kiseline i žuč

Može da preživi u svim delovima digestivnog trakta.

Dejstvo antibiotika

Jedini probiotski mikroorganizam koji se može uzimati istovremeno sa antibioticima.

Kada se preporučuje MULTILAC BULARDI?

Saccharomyces boulardii je odličan izbor u situacijama kada je potrebna brza i efikasna pomoć vašem digestivnom traktu.

Za vreme i nakon terapije antibioticima

Zahvaljujući svojoj otpornosti na antibiotike može se uzimati istovremeno od prvog dana antibiotske terapije.

Kod dijareje

Kod proliva se preporučuje nadoknada tečnosti i elektrolita, prilagođena ishrana i uzimanje probiotskog preparata koji sadrži kvasnicu Saccharomyces boulardii.

Kod prevencije putne dijareje

Bez obzira na to jeste li na odmoru ili kod kuće, česti odlasci u WC mogu vam poremetiti planove, što je posebno nezgodno tokom putovanja.

Tokom terapije eradikacije helicobacter pylori

U lečenju infekcije Helicobacter pylori, smanjuje neželjena dejstva trostruke antibiotske terapije, naročito dijareju, povećava efikasnost eradikacione terapije.

Kome je namenjen MULTILAC BULARDI?

Proizvod je namenjen za oralnu upotrebu kod odraslih osoba.

Kako se upotrebljava MULTILAC BULARDI?

Odrasli: Jedna do dve kapsule dnevno.

Kapsula se po potrebi može otvoriti i sadržaj pomešati s hranom ili pićem.
U tom slučaju ne mešati s vrućim sastojcima.